9
Evrokup

PARTIZAN SVE JAČI: Umesto Vilijams-Gosa u Humsku stiže levoruki plej sa NBA iskustvom! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.18 u 10:12

Crno-beli prave dobar, ali i atraktivan tim za narednu sezonu, a nova potencijalna akvizicija takođe ima NBA renome.

Nakon produžetka saradnje sa Vanjom Marinkovićem i dovođenja Radeta Zagorca, ali i odlazaka Najdžela Vilijams-Gosa, Đoka Šalića, Obrada Tomića i Mihajla Andrića, Partizan pokriva poziciju broj jedan u timu.

Prva želja stručnog štaba je Markus Pejdž, levoruki plejmejker koji ima 25 godina, visok je 185 centimetara i slobodan je igrač.

Prošle sezone je imao ‘dvosmerni ugovor’ sa Šarlot Hornetsima, za koje je odigrao pet utakmica, a 46 je upisao za filijalu te franšize Frinsboro Svorm u razvojnoj ligi gde je u prosepu upisivao 15 poena, tri skoka i 4,4 asistencije po utakmici.

Partizan Pejdža vidi kao zamenu za Vilijams-Gosa, a ostaje da se vidi kako bi njegov dolazak uticao na eventualne dolaske prethodnih želja Mikija Mekonela i Mekenzija Mura.

0
0

9 Komentara

  1. 13 godina bili dacic tadic i rasim ljajic,nema vise drzavni projekta,sledeca titula 2045, na prvu ste cekali 29 god, na sledecu cete 39

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter