3
Fudbal

FOTO: STARSPORT / HOTSPORT

FIFA ODLUČILA: Da li je ovo znak da Mažić sudi finale, samo da Hrvati ‘ne pokvare’…

Objavljeno: 09.07.18 u 19:32

FIFA je donela odluku ko će suditi polufinalne mečeve na Svetskom prvenstvu u Rusiji, dvojica Evropljana ispala iz konkurencije.

Od ranije je poznato da će dvoboj Francuske i Belgije suditi arbitar iz Urugvaja Andres Kunja, a da će četvrti sudija biti Sezar Ramos. Dvoboj Engleske i Hrvatske pripašće Turčinu Džunejtu Čakiru, dok je četvrti sudija Bjern Kujpers. To znači da je glavni favorit da sudi finale na Lužnjikiju u nedelju srpski sudija Milorad Mažić.

Arbitru iz Vrbasa san bi mogla da rasprši Hrvatska, jer ako se ‘kockasti’ plasiraju u finale ne postoji mogućnost da Srbin ‘deli pravdu’. U tom slučaju FIFA bi verovatno birala između Iranca Faganija i Italijana Rokija. Naravno, nije isključeno da ova dva arbitra dobiju prednost i ako Engleska stigne do finala, ali je Milorad Mažić već dokazao da je spreman za krunu karijere posle odsuđenog finala Kupa konfederacija i Lige šampiona.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter