2
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

PARTIZAN PRIJAVIO EKIPU: Oni konkurišu za mesto u timu protiv Rudara, nema dva stranca…

Objavljeno: 08.07.18 u 18:05

Partizan je prijavio ekipu za dvomeč sa Rudarom iz Pljevlja u prvom kolu kvlafikacija za Ligu Evrope.

Spisak je poslat u Nion, poznato je kojih će 28 momaka braniti boje ‘parnog valjka’ protiv Rudara iz Pljevla 12. i 19. jula. Na spisku su:

A LISTA

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Filip Kljajić
Odbrana: Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Gabrijel Enake, Milan Mitrović, Nemanja G. Miletić, Nemanja R. Miletić.
Vezni red: Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Zdjelar, Đorđe Ivanović, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Danilo Pantić.
Napad: Leandre Tavamba, Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Ognjen Ožegović.

B LISTA

Aleksandar Popović, Svetozar Marković, Luka Cucin, Armin Đerlek, Jovan Kokir, Zlatan Šehović.

Naspisku nema dva stranca Jurija Vaklulka iz Ukrajine i Salua Dramana iz Burkine Faso. Takođe, otpali su Bojan Ostojić, Đorđe Jovanović, Slobodan Urošević, Vladimir Đilas i Strahinja Bošnjak.

Partizan ima pravo u slučaju da dovede novog igrača da ga registruje 24 sata pre prve utakmice sa Rudarom u Nikšiću 12.jula.

0
0

2 Komentara

  1. Partizan, ako zeli da ima ozbiljnu takmicarsku ekipu,mora da pronadje makar jednog „buldoga“ za poziciju zadnjeg veznog! Tu smo bas tanki , a narocito ako Jevtu prodamo, onda nema nista od trofeja! Grobari, ne zaboravite da je komsinica upravo na toj pozicijai jaka kao zemlja. Nisu oni naivni, rade pametno, mada su po mome misljenju u ovom prelaznom napravili najmanje dva velika promasaja ala Rikardinho!
    Ponavljam, Partizan mora naci „radilicu“ tipa Zuke, Evertona…. inace nam se ne pise dobro!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ah, Vladimir Djilas!!!? Ljudi, pa ko drzi tu cepanicu u klubu!?
    Vakulko i Draman su izvan spiska zbog ogranicenja broja igraca na A listi. Na njihovim pozicijama imamo igrace koji su standardniji i iskusniji. Ako neki budu odlazili ,eto Vakulka u grupi! Samo neka budu strpljivi.Vakulko je po meni jedna laka verzija Modrica, ali dug je put pred njim. Mora da bude mnogo agresivniji u igri i ne sme da se plasi greske,ali ne sme ni da ih pravi na poziciji zadnjeg veznog!
    Inace, najslabija tacka Partizana trenutno je pozicija zadnjeg veznog. Mene Zdjelar uopste nije uverio da je igrac ozbiljnog profila! On je odigrao ispod nivoa zahteva Kluba,na pripremnim mecevima sam primetio ozbiljne nedostatke u pas igri, nepreciznost i gubljenje lopte gde ne sme da je gubi. On je „bomba“ u ekipi bude li gubio tako lopte jer to je katastrofalno po tim s obzirom na opasnost kontri posle njegovih gresaka! To trener Djukic i sam igrac moraju da solviraju pod hitno kako znaju i umeju! Mislim da je Jevtovic mnogo pouzdaniji igrac na zadnjaku od Zdjelara! I prodati Jevtovica a nemati za njega adekvatnu alternativu je velika greska. Mali Kosovic jeste talentovan ali zadnji vezni nije njegova autenticna pozicija. On je fin igrac, plemenitog talenta i moze da bude alternativa za Pantica ili cak da igra napred. Ja ocekujem da se momak u nastupajucoj sezoni bas tu iskaze .
    Sveu svemu, ovaj tim Partizana ima sansi da bez problema prodje u grupu, naravno uz korektan zreb i da se zadrze svi igraci sa sadasnjeg spiska. Mogu se ugovoriti transferi ali da igraci odu nakon plejofa za grupu LE. To treba da bude primus strategija za Ikera i Vazurceta,ehehe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter