0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TITE U SUZAMA: Selektor Brazila teško podneo ispadanje sa Svetskog prvenstva

Objavljeno: 07.07.18 u 09:29

Brazil je Mondijal u Rusiji završio u četvrtfinalu.

Bolja od njih bila je selekcija Belgije koja je slavila rezultatom 2-1.

Selektor Brazila Tite nije lako podneo za njih rano ispadanje sa Mondijala, pa je na konferenciji za štampu bio vidno nervozan i utučen.

– Navijači znaju kako sve ovo da ocene. Oni prate igru i imaju različita osećanja. Možda će bol proći s vremenom. Veoma mi je teško da pričam sada, možda ću imati 30 godina da pričam. Navijači će znati da procene ono što se dogodilo, rekao je on.

Novinare je zanimalo i da li će on ostati selektor.

– Želim da analiziram igru. Neću pričati o pojedincima, to je nehumano. Sa druge strane je bio kvalitetan tim. Dominirali smo većim delom utakmice, stvarali šanse. Belgija je svoje iskoristila. Neću ništa pričati o budućnosti. Ovo je momenat u kom smo svi pod utiskom.

Na ovoj utakmici čini se da je Belgija imala malo više sreće.

– Fudbal ima mnogo varijabli. Neću sada pričati bla, bla, bla, ali moramo da analiziramo meč globalno. Iz taktičnog, tehničkog i fizičkog aspekta. Belgija ima igrače top-klase. Kurtoa je bio odličan. Ne mogu da kažem da je imao sreće. Ne verujem u sreću. Ovo je prva zvanična utakmica u kojoj smo poraženi, zaključio je Tite.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter