0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVAJLIJE NA TRENINGU: Zvezda dobila pojačanja sa Mondijala

Objavljeno: 06.07.18 u 20:28

Prvom timu Crvene zvezde priključili su se igrači sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

Ovog puta nije neko novo ime, već stara, dobro poznata lica.

Nemanja Radonjić i levi bek Milan Rodić nakon završenih reprezentativnih obaveza i mini odmora koji su dobili od šefa stručnog štaba Vladana Milojevića ponovo su u pogonu srveno-belog tima. Takođe ekipi se priključio još jedan igrač sa Mondijala, ali novajlija, Miloš Degenek.

Iako nije proveo ni minut na terenu, Milan Rodić je izjavio da je privilegija biti na Mondijalu.

– To je zaista veliko iskustvo za jednog igrača, nije mala stvar otići na Svetsko prvenstvo. Treba otići tamo i doživeti sve to. Mnogo će mi značiti u utakmicama koji me očekuju u crveno-belom dresu to što sam imao priliku da na delu vidim kako igraju velike ekipe i da naučim nešto od nekih majstora fudbala. Ostaje žal što naša reprezentacija nije prošla grupu, imali smo šansu, ali verujem da ćemo biti uspešniji ako nastavimo sa dobrim radom, rekao je on.

Odlične igre u crveno-belom dresu preporučile su ga selektoru Krstajiću.

– Naravno da sam očekivao takav ishod, kada sam dolazio u Zvezdu imao sam odličan osećaj, bio sam siguran da ćemo u godinu dana napraviti dobar rezultat tako da nisam iznenađen. Imali smo zaista odličnu sezonu, nadam se da će se ponoviti i sada pa da ćemo imati još više reprezentativaca.

Za samo pet dana Crvena zvezda počinje novu sezonu.

– Svi radimo na tome da dođemo do Lige šampiona, da uđemo u grupnu fazu. Svako od nas će dati maksimu da ispunimo veliku želju svima nama kojima je Zvezda u srcu, poručio je Rodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter