23
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD MAŽIĆ ‘USIJAO’ INTERNET: Poruke od ‘Najbolji na svetu’ do ‘Mrzim te’ i poziva na lov na Mažića?! (FOTO) (ANKETA)

Objavljeno: 06.07.18 u 23:17

Milorad Mažić je, možemo reći i očekivano, u centru pažnje nakon utakmice kojom je Belgija pobedom nad Brazilom 2:1 obezbedila plasman u polufinale Mondijala.

Čitav fudbalski svet je pratio večerašnji duel, pa i ne čudi što su mnogi ljubitelji fudbala po završetku utakmice odlučili da preko društvenih mreža iskažu mišljenje o arbitru iz Vrbasa.

Sudija iz Srbije Mažić je bio savršen i zaslužuje da sudi finale. Zahvaljujući njemu Brazil nije mogao da iznudi penal koji nije postojao, napisao je jedan navijač.

Bez dileme, Mažić dominira! Trenutno najbolji sudija na svetu, dodao je drugi.

Ali, ima i onih koji misle drugačije…

Mažiću, mrzim te, lopove! Mrzeću te zauvek, napisala je jedna Brazilka:

Takođe, Mažiću je suđenje zamerila i jedna Amerikanka, koja je kao razlog navela to što je Brazil izbacio Srbiju sa Mondijala…

Sudija je bio iz Srbije, Srbija je izgubila od Brazila, on je vratio Brazilu. FIFA, daj Brazilu naše zaslužene penal i faulove. Milorad Mažić je opljačkao utakmicu.

A jedna u rangu onih koje bismo mogli da okarakterišemo kao nenormalne je okončana pozivom na lov na Mažića?!

Nije bilo moguće pobediti, dva penala nije svirao. Odabrao je da ignoriše. Moramo da ulovimo ovog ludaka.

 

Da li je Mažić dobro delio pravdu na današnjem meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

23 Komentara

  1. ISTINA
    Uticao direktno na ishod,penal je bio a Kompani neka pazi kad je smotan i pravi faul bez potrebe,lopta je išla napolje ali to nmvz jer ga je odvalio po cevanici..greška Mažića koji je bio dobar ali…Brazilci imaaju puno pravo da su ne zadovoljni a Mažiću se po licu videlo da se na trenutke malo gubi i da je ne siguran

    0
    0
    Odgovori
  2. ovako kontakt jeste postojao ali lopta je van auta izasla i nema dileme mnoge oko toga koliko ja znam i mislim da nije bilo penala a sto se tice sudjenja mazic je odlicno sudijo a neymar je jako jako jako veliki simulator u fudbalu ako cemo iskreno

    0
    0
    Odgovori
  3. oduševljavam se kad čitam komentare od ljudi koji nikad nisu igrali fudbal a verovatno i neće nikad . Mažiić je dokazao da je trenutno u vrhu sudjenja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Savrsen.Naravno u derbiju deli vise kartona jer zbog naboja da nema autoriteta u derbiju desilo bi se ubistvo jer toliko je mrznje ma celnici oba nasa kluba se ganjaju.Na SP kao i u Srbiji pravi gospodin.Svakom se desi greska on ih je sveo na minimum

    0
    0
    Odgovori
  5. Mazic je najbolji svetski sudija bez dileme.Kod oba potencijalna penala javljali su mu iz VAR da penala nema bez greske.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ne lupaj, nikakav penal, nema nameru da ga obori vidi se da je skupio noge. Niko nije kriv zesusu sto se zaleteo kao konj…Teska ali dobra odluka Mazica.

    0
    0
    Odgovori
  7. Mažić je loše sudio, dva puta je provjeravan, dva puta nije znao šta će i vidi se razlika kad sudi u Srbiji i vani. U Srbiji maše kartonima kao konfetama, pogotovo igračima Partizana u svakom derbiju za prvi start dodijeli žuti, provjerite to i sami.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nauci prvo fudbalska pravila pa koentarisi. Kampani kasni na loptu koja je vec van terena I van kontrole Jesusa koji pada preko njegove noge. Uostalom cetvorica sudija za VARom iz cetiri razlicite zemlje nisu videle da je to penal.

    0
    0
    Odgovori
  9. Brajo nemas ti poima o fudbalu, kontakt je postojao, ali je lopta bila izasla van terena i penala nema, jasno kao dan, za ljude koji se razumeju u fudbal.

    Mazic perfektan, odrzao cas sudjenja.

    0
    0
    Odgovori
  10. Penal cist ko suza.Kompani kasni na loptu i udara po jednoj nozi protivnickog igraca.Kakav var videlo se iz aviona.Kao da je var bio u Briselu,katastrofa od sudjenja,nazalost.

    0
    0
    Odgovori
    • mazic nije pregledao var zato sto nije bilo potrebe za tim, receno mu je iz var studija da je situacija cista i tu se sva prica zavrsava, ni po meni nije bilo za penal, lopta mu pobegla vec u aut, izgubio je kontrolu nad njom ranije i onda ide kontakt sa kompanijem …………. to bi bilo prestrogo, bolje reci poklon za brazil, vsejedno mazicevo sudjenje je bez greske bilo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter