7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠNI ČIN: Zvezda danas završava možda i najveće pojačanje ovog leta

Objavljeno: 04.07.18 u 09:54

Crveno-beli bi trebalo da uskoro dobiju devetog novajliju ovog prelaznog roka.

Ostaje da danas igrač prođe lekarske preglede i potpiše ugovor na tri godine, a obeštećenje iznosi oko 200.000 evra

Lista letnjih pojačanja Crvene zvezde biće proširena za još jednog igrača na poziciji štopera, pošto je, kako saznaje HotSport, utanačen dolazak Miloša Degeneka. Reprezentativac Australije danas treba da obavi lekarske preglede u Beogradu, a zatim potpiše ugovor na tri godine sa šampionom Srbije.

Crveno-beli će za novog štopera platiti Jokohami oko 200.000 evra pošto je igrač imao važeći ugovor do 1. januara.

Ovim poslom klub hoće da kompletira pogon pred start kvalifikacija za Ligu šampiona i gostovanje za sedam dana Spartaksu u Rigi.

Momak rođen u Kninu ima i srpski pasođ tako da nije stranac, a pre Japana nastupao je za mladi tim Štutgrarta i Minhen 1860. I prošlog leta Zvezda je pokušavala da dovede Degeneka, a sada sledi završni čin pre promocije. Ekipa se juče vratila sa priprema u Austriji, a od petka posle mini odmora sa treninzima počinju reprezentativci Nemanja Radonjić i Milan Rodić.

0
0

7 Komentara

    • Sto? Pa treba da se vidi kako su glodarcici zavidni, a pri tom na nivou dece predskolskog uzrasta… Samo navalite glodari…

      0
      0
      Odgovori
  1. Posrećilo vam se, čestitam, od sad pa nadalje da dobijete degenek i po evropi i po JSL od svakog narednog protivnika. Neće se taj snaći u Zvezdi biće više grejanje klupe pa begaj što dalje od Zvdzde. Ćaoooos

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter