2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TUŽNE VESTI ZA GROBARE: Nakon decenije razlaz sa ljubimcem, još dva odlaska

Objavljeno: 04.07.18 u 15:42

Partizan će u narednu sezonu ući bez jednog od igrača koji su postali pravi simbol crno-belih.

Naime, Partizan je objavio da klub napušta Mihajlo Andrić, koji je još kao 14-godišnjak stigao među crno-bele, a od 2012. bio član prvog tima:

– Mihajlo Andrić odlazi iz Partizana! Krilni košarkaš koji je više od 10 godina proveo u redovima crno-belih, od naredne sezone će nastupati u dresu drugog kluba. Krajem juna ove godine, Mihajlu je istekao ugovor, a nakon obavljenih razgovora između igrača i uprave, postignut je dogovor da do produžetka saradnje ne dođe.

Mihajlo je u Partizan stigao sa 14 godina i prošao je sve selekcije crno-belih. Nastupao je i za pionire, kadete, juniore…a od 2012. godine je bio priključen prvom timu.

Sa dvadeset i četiri godine, Miha je sa Partizanom prošao puno toga. Osvojene titule, Evroligu, Evrokup, kao i neugodnu povredu koja ga je odvojila od terena skoro čitave sezone 2015/16.

KK Partizan NIS želi Mihajlu puno sreće i uspeha u nastavku karijere! Naš Miha će zauvek ostati deo crno-bele porodice, navedeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Pored Andrića, tim su napustili i Obrad Tomić i Đoko Šalić.

 

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Super nista nisu pruzili u Partizanu. Salic slab, Tomic nula, a Andric pa svi su mislili da je igracina a on je prosecan igrac i malodusan, nije borben trom je zato nije nikakva tragedija sto su otisli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter