3
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

NOVO POJAČANJE: Lazar Đorđević predstavljen na Karađorđu

Objavljeno: 04.07.18 u 13:42

Doskorašnji levi bek slovačke Podbrezove Lazar Đorđević danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je još jednog novog fudbalera u sklopu stvaranja tima za predstojeću sezonu.

U prostorijama kluba na stadionu “Karađorđe”, ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2020. godine potpisao je levi bek Lazar Đorđević, koji je u prethodne dve i po godine nastupao za slovačkog prvoligaša Podbrezovu.

Đorđević je rođen 14. jula 1992. godine u Vranju, a seniorsku karijeru je započeo u ekipi Palilulca iz Beograda. Potom je nastupao za makedonski Sileks i slovačke klubove Košice i Podbrezovu, za koju je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao tri gola.

Zajedno sa svojim novim saigračima, on će danas otputovati u Stanišiće i biće u konkurenciji za tim već za prijateljsku utakmicu protiv Zvijezde 09, koja će u petak od 17:30 časova biti odigrana na Gradskom stadionu u Ugljeviku.

0
0

3 Komentara

  1. Pitaj Jeftica, Drakulu i ostale ugradjivace ko je ovaj, igrao u Palilulcu i Vranju, njemu ni roditelji ne znaju da se bavi fudbalom. Dovode se prosecni fudbaleri iz malih timova, koji se placaju vise nego sto vrede, da bi pola vracali menadzerima i upravi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zna li ko jel ok ovaj djordnevic? I otkud pankov na cairu a vosa trazi stopere? Mozda nije htio biti rezerva veselinovicu od kojeg se ocekuju milioni ubuduce?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter