3
Košarka

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Najdžel Vilijams-Gos otišao iz Partizana, navijači neće biti oduševljeni kada vide gde

Objavljeno: 04.07.18 u 09:00

Definitivno najbolji košarkaš crno-belih u protekloj sezoni napustio je klub, a Partizanu je pripalo obeštećenje.

Najdžel Vilijams-Gos od danas nije više košarkaš Partizana prema tvrdnjama Sportanda.

Amerikanac je najnovije pojačanje Olimpijakosa, a grčki klub će na račun kluba iz Humske uplatiti 100.000 evrao kao otkupnu klauzulu. Poznato je i da je Gos sa ekipom Dejvida Blata potpisao trogodišnji ugovor.

Rizikovao je Miroslav Muta Nikolić pred početak prošle sezone dovođenjem dvojice stranih plejmejkera, ali je pogodio. Pravi posao bilo je potpisivanje dvogodišnjih ugovora sa Patrikom Milerom i Najdželom Vilijamsom-Gosom te najbolji igrači ovoga puta iz Partizana nisu otišli bez obeštećenja, što je nekada bila tradicija.

U Aba ligi je u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni Gos u proseku beležio 16,9 poena i 6,8 asistencija, 19,6 poena i osam asistencija u KLS Superligi, i 17 poena i 6,3 asistencija u Evrokupu.

Nakon što je studirao prvo na koledžu Vašington, pa potom na Gonzagi, Vilijams-Gos je izabran kao 55. pik od Jute Džez, a kao svoju prvu profesionalnu karijeru pamtiće Partizan i Beograd. Proglašen je za najboljeg igrača Kupa Radivoja Koraća, kao i najboljeg strelca i igrača KLS Superlige.

0
0

3 Komentara

  1. Што неће бити драго? Само, мислим да се неће наиграти у Олимпијакосу.

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da bi trebalo da cutis zna se koje sampion evrope ibjos tri evropska trofeja a ko ste vi na kraju krajeva neki tamo tim koji A 71 god nije odg ni jedan fajnal for a kamoli nesto vise tisina

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter