5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FIFA GA SPREMA ZA FINALE: Mažić dobio ‘u ruke’ najveći derbi dosadašnjeg toka Mondijala! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.18 u 18:50

Ogromna čast za najboljeg srpskog arbitra, a vrlo verovatno i najboljeg svetskog sudije.

FIFA veruje u Milorada Mažića. Otuda i delegiranje za verovatno najatraktivniji meč dosadašnjeg toka svetskog šampionata, budući da će susret Brazila i Belgije privući najviše pažnje svetske javnosti do sada.

Milorad Mažić biće na centru kada se za polufinale budu borili Nejmar, Azar, Kutinjo, De Brujne i ostali, a pomagaće mu i ovog puta ‘mahači’ Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Mažić je do sada sudio utakmice Meksiko – Južna Koreja i Senegal – Kolumbija, te je veoma dobro odradio svoj posao, što je Svetska kuća fudbala očigledno nagradila.

Spominje se da bi ovo mogao da bude pravi test za finale, za koje je srpski sudija najveći favorit, naravno, u zavisnosti koje selekcije će u njemu igrati.

0
0

5 Komentara

  1. Terzi svaki posten sudija je los samo ko navlaci za zvezdu taj je odlican.Nikada nije rekao los je sudija koji pomaze zvezdi.Budi objektivan

    0
    0
    Odgovori
  2. Lako je Mažiću da sudi svetsko prvenstvo. me igraju tu Partizan i Zvezda.
    Svaka utakmica lakša je od našeg derbija.

    0
    0
    Odgovori
  3. Rekao je Terzic i nista nije pogresio.Jedno je kako je sudio u Evropi,a kako u JSL.Bice i Mazic jednog dana Brih!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter