in ,

NEVEROVATNA PRIČA SA MONDIJALA: Pred utakmicu sa Argentinom kidnapovali oca Obi Mikela, on se poneo kao retko ko!

U moru lepih priča koje nam svakodnevno dolaze iz Rusije, sa Svetskog prvenstva, evo i jedne koja je mogla da se završi tragično.

Četiri sata pred duel u grupi na Mondijalu, kapiten Nigerije je dobio poziv iz domovine.

Ticao se njegove porodice, tačnije oca, a dolazio je od otmičara. Verujemo da vam je već jasno šta se desilo. Prilikom odlaska na sahran u jugoističnom delu Nigerije, 26. juna je otet Pa Mikel Obi, otac poznatog fudbalera.

Nekoliko sati pred utakmicu sa Argentinom je Mikel primio poziv u kojem mu je traženo 28.000 dolara za otkup, ili će ubiti njegovog oca, uz pretnju da će se to momentalno desiti ukoliko fudbaler nazove policiju.

Posle šest dana zatočeništva, policija je uspela da oslobodi Pa Mikela Obija uz razmenu vatre sa otmičarima, a otac nigerijskog kapitena je prošao sa nekoliko povreda kao posledica višednevnog mučenja.

– Bio sam zbunjen. Nisam znao šta da radim, ali sam znao da ne smem da izneverim 180.000.000 Nigerijaca. Morao sam da sve to potisnem iz glave. Zemlja na prvom mestu. Rekli su mi da će mi ubiti oca na licu mesta ako pozovem nadležne organe illi kažem bilo kome. Nisam pričao o tome sa selektorom, jer nisam želeo da ta situacija ometa šefa ili ostatak tima na dan tako važne utakmice. Želeo sam, ali nisam mogao, izjavio je kapiten Nigerije.

0
0

1 KOMENTARA

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

SENEGALCI PRAVE SKANDAL: Savez se žalio FIFA zbog Mažića, ‘razotkrivaju ga’ audio snimkom sa VAR sudijama (VIDEO)

MARADONA PONUDIO: Želi besplatno da predvodi Gaučose!