0
Fudbal

MARADONA PONUDIO: Želi besplatno da predvodi Gaučose!

Objavljeno: 03.07.18 u 15:20

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je danas da bi besplatno obavljao posao selektora reprezentacije te zemlje.

Argentina je u osmini finala završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Rusiji, porazom od Francuske 3:4, a upitan da li bi ponovo pristao da bude selektor državnog tima, Maradona je odgovorio potvrdno.

– Da, i to bih radio besplatno. Ne bih tražio ništa zauzvrat, rekao je Maradona za venecuelansku televiziju, preneo je danas Eurosport.

Maradona je kao selektor predvodio Argentinu na Mundijalu 2010. godine, kada je njegova ekipa izgubila sa 0:4 od Nemačke u četvrtfinalu.

On je od tada trenirao dva kluba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Maradona, koji je kao predvodio Argentinu do trijumfa na Mundijalu 1986. godine, izazvao je brojne komenare tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, pošto je euforično proslavljao golove, plakao kada ih je Argentina primala i pokazivao srednji prst protivničkim igračima.

Argentina je prošlog utorka pobedila Nigeriju sa 2:1 golom Markosa Roha u 86. minutu, a Maradoni je pozlilo tokom poluvremena, pa su mu lekari ukazivali pomoć u loži.

– Ljudi misle da sam srećan, ali teško mi je u srcu. Osećam se loše pošto je, sve što smo gradili sa toliko truda, lako uništeno, naveo je bivši fudbaler Boka Juniorsa i Napolija.

Selektor Argentine Horhe Sampaoli ima ugovor sa Fudbalskim savezom do 2022. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter