0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dva meča na Mondijalu i Zvezdina provera su ‘ziceri’ – ovo su tipovi za danas

Objavljeno: 02.07.18 u 11:32

Borba na Mondijalu u Rusiji se rasplamsava, a posle dva putnika u četvrtfinale posle penala danas se očekuje da dva favorita ostvare pun pogodak i sledi interesantan rasplet.

BRAZIL – MEKSIKO 1 (1.55)

Nema dileme da je došao trenutak da se ‘karioke’ pokažu u pravom svetlu mada im neće biti lako da dobiju borbene Meksikance. Vrlo lako može da odluči pojedinačni kvalitet igrača.

BELGIJA – JAPAN 1 (1.40)

Crveni ‘đavoli’ su bili dominantni sa tri pobede u grupi, a večeras bi trebalo novom pobedom da pečatiraju tri boda i ostvare plasman u završnicu što se očekuje pored upornog rivala.

CRVENA ZVEZDA – BOHEMIJANS 1905 1 (1.75)

Šampion Srbije ima poslednji test pred start sezone u Evropi, a svakako da ekipa Vladana Milojevića želi novom pobedom da zaokruži uspešan niz na pripremama i očekuje se najjači sastav.

ARSENAL (T) – BOŠTANI GG (1.70)

Pripreme se polako zahuktavaju, a ekipe sve česće igraju mečeve svaki drugi dan kako bi treneri proverili sve igrače, a po gol na obe strane je često najrealnija opcija u ovakvim testovima.

Ukupna kvota na tiketu je 6.45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter