2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VRATIO SE U ŽIVOT: Zvezdi nije valjao, sada ga želi Unikaha! (FOTO)

Objavljeno: 01.07.18 u 15:31

Igrač koji je planiran za Budućnost u Crvenoj zvezdi, ubrzo je ocenjen kao nepotreban i promašena investicija. Da li se požurilo sa tom odlukom?

Crvena zvezda je prošlog leta na Mali Kalemegdan dovela plejadu mladih igrača od kojih je očekivala veliki učinak i u tekućoj, ali i narednim sezonama.

Međutim, mnogi od njih su ‘zakazali’ po oceni rukovodstva i jedan od njih je i Nikola Radičević koji je ubrzo napustio crveno-beli tabor i otišao u Gran Kanariju.

Na Kanarskim ostrvima Radičević je imao zapaženu ulogu i učestvovao je u velikom poduhvatu u kom je tim izborio učešće u Evroligi naredne sezone.

Taj uspeh, ali i igre poslednjih meseci su ga preporučile drugom evroligašu – Unikahi, koja je prema pisanju stranih medija veoma zainteresovana za mladog Srbina.

Vratio se košarkaški u život i napreduje u karijeri. Da li su u Zvezdi požurili sa procenom?

0
0

2 Komentara

  1. Kada u 25-30 utakmica ne uradis ama bas nista osim samo na jednoj protiv nekog losijeg ABA ligasa (ne secam se protiv koga bese) onda se to tesko moze nazvati losa procena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter