1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

O STOJKETU, TOŠIĆU, POJAČANJIMA: Vazura doneo Grobarima mnogo dobrih vesti!

Objavljeno: 01.07.18 u 19:07

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura stigao je u Sloveniju i tamo doneo nekoliko dobrih vesti za pristalice crno-belih boja.

Čelnik Partizana najpre je istakao da Vladimir Stojković nije u grupi igrača koji su na prodaju ovog leta, bez obzira što je reprezentativni golman najavio da prelazni rok za njega počinje.

Stojković nije na prodaju i nemamo šta da naplatimo. U Partizanu ima igrača koji su na prodaju i koji nisu, on nije. Imamo korektan odnos s njim, Stojković je jedan od stubova ovog tima. Dobio je slobodne dane posle Svetskog prvenstva i čim se malo odmori priključiće se ekipi i počinje da brani – kazao je Vazura.

Sa Zoranom Tošićem situacija je nešto drugačija.

– Nemamo za njega ništa konkretno. Zovu i nas i Bambija, raspituju se. Bitno je i da li on želi da ostane u Partizanu, s kojim ima ugovor još dve godine. Nećemo imati problem da se dogovorimo s njim i njegovim menadžerom – rekao je generalni direktor Partizana.

Čekaju se i dogovori sa klubovima Danila Pantića i Nemanje Antonova kako bi se njihove pozajmice pretvorile u stalne ugovore sa ‘parnim valjkom’.

– Poslali smo Švajcarcima novu ponudu i čekamo njihov odgovor od kojeg sve zavisi. Za Pantića imamo papir Čelsija u kojem piše da žele da ga ostave kod nas. U toku su pregovori oko detalja, jer ima različitih načina po kojima bi on ostao deo Partizana, ali najvažnije je da Čelsi to želi. Postoji čak i opcija otkupa, ali bitno je da ostaje u Partizanu – naglasio je Vazura.

Kada se radi o pojačanjima, Partizanova lista želja je poznata i sledeći potez najverovatnije će biti dolazak Gorana Zakarića.

– Partizan ga želi i on želi u Partizan. Po želji je stručnog štaba. Dogovor stoji i mislim da će vrlo brzo da se reši – rekao je Vazura.

Cilj za narednu sezonu je jasan.

– Miroslav Đukić danas bolje zna našu ligu nego kad je došao pre godinu dana. Očekujemo dobar početak prvenstva i da sve bude kako treba. Za nijansu će nam biti lakše u borbi za titulu – zaključio je Vazura.

0
0

1 Komentara

  1. E moj Vazura ti samo mislis i molis boga da je Djukic upoznao ligu.Da imas para davno bi ga oterao jer on nije za partizan.Partizanu nikada nije smetao teren sudija umor sada je to sve aktuelno.Sa timom koji je imao prosle sezone nije bio ni senka zvezdi .Nama treba agresivnost i borba do zadnjeg minuta a ne da se setaju kao primadone .Kada vas navijaci potpuno napuste onda ces se hvatati za glavu sto ga niste oterali na vreme ali bojim se da ce biti kasno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter