0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KOČNICA’: Poznato zbog čega je Filip Stojković igrao štopera umesto Babića, i gde je Sumaila

Objavljeno: 01.07.18 u 10:22

Protiv Austrijanaca je juče na poziciji štopera igrao crnogorski reprezentativac.

Povreda Srđana Babića je juče ‘naterala’ trenera Vladana Milojevića da ulogu štopera protiv LASK-a iz Linca dodeli Filipu Stojkoviću, zbog deficita igrača na ovoj poziciji ne želeći da u ‘vatru’ gura mladog Strahinju Erakovića.

Crveno-beli su se pre nekoliko dana pojačali na ovoj poziciji dolsakom Rašida Sumaile. Ipak, zbog nemanja šengen vize štoper čeka povratak ekipe iz Austrije i do tada odrađuje treninge pod komandom trenera Ivice Momčilovića. Kod kuće je ostalo još nekoliko igrača: Luković, Gordić, Ze Markos

Svakao da je ovo samo uvod u rad Sumaile, koji u utorak treba da preda pasoš za vizu u ambasadi Letonije, kako bi mogao da bude deo ekipe za start protiv Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U narednim danima se očekuje i dogovor sa Milošem Degenekom, reprezentativcem Australije sa kojom je bio na Mondijalu u Rusiji. Potreban je sporazum i sa Jokohamom pošto igrač ima ugovor do 1. januara u Japanu.

FOTO: CRVENA ZVEZDA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter