2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NEĆEMO NIKOME DA ĆUTIMO’: Vladan Milojević otkrio zašto je bio besan u poluvremenu i kada će zaigrati Ebesilio

Objavljeno: 30.06.18 u 20:20

Crvena zvezda ostvarila je danas četvrtu pobedu na pripremama u Austriji, a sa 3:1 savladan je LASK iz Linca.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Austrije – Darko Noveski)

Zvezda je delovala dobro na terenu, bila opasna po gol rivala i zbog toga je trener Vladan Milojević, razumljivo, bio zadovoljan posle 90 minuta isprobavanja taktičkih zamisli.

– Lepo je kad pobedite. Momci imaju u sebi pobednički mentalitet. Pri biranju rivala hteli smo da igramo protiv onih od kojih može i da se nauči, videli ste tipičan nemački stil – direktan fudbal. LASK nije izašao u tipičnoj formaciji za naš fudbal, drago mi je da smo odgovorili na dobar način – rekao je Milojević posle utakmice.

– Bilo je dobrih stvari, ali i elementa koje bismo morali da popravimo. Igramo na svaka dva dana, nema vremena da se odmorimo. Mogu da zadovoljan i igrom i željom. Nastavljamo dalje.

Postaje praksa da novajlije šutiraju penale?

– Drago mi je da su veliki prijatelji između sebe, to se vidi. Šutirao je Meleg, pa Jevtović, nadam se da će na sledećoj novi igrač Ebesilio.

A kada se radi o Ebesiliju, Milojević je otkrio kada bi trebalo da zaigra novajlija iz APOEL-a.

– Sa nama je, treniraće, možemo da ga očekujemo neko vreme na terenu protiv Bohemijansa. Kvalitetan igrač, na tim pozicijama ne možete lako da nađete takvog igrača. Nisam neko ko ima velike reči, nadam se da smo doveli velikog igrača.

Novina na ovim pripremama je isprobavanje varijacija sa Filipom Stojkovićem na poziciji štopera.

– U defiicitu smo. Stojković je polivalentan igrač, odigrao je dobro kao i ostali.

Kakva je situacija sa Babićem?

– Nije igrao iz preventivnih razlika.

Protetstovali ste kod sudija zbog penala u poluvremenu?

– Ne možete da svirate takve penale. Austrijski tim, austrijski sudija, morali smo da pokažemo da nismo neko ko će da ćuti.

Milojević je izrazio i saučešće zbog smrti Gorana Bunjevčevića, koji je danas sahranjen u Beogradu.

– U ime stručnog štaba i svih igrača, izražavam saučešće porodici velikog čoveka i fudbalera Gorana Bunjevčevića. Bez obzira što je utakmica prijateljska, želeli smo da pobedu posvetimo njemu – zaključio je Milojević obraćanje novinarima u Austriji.

0
0

2 Komentara

    • Hoćeš reći da Crvena zvezda igra i namještene prijateljske utakmice? Znamo za prvenstvene, sada i prijateljske. Baš lijepo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter