0
Fudbal

I JANUZAJ O ALBANSKOJ PROVOKACIJI: Ovo nije politika – nadam se da su moj gol slavili na Kosovu!

Objavljeno: 30.06.18 u 20:50

Adnan Januzaj je još jedan fudbaler poreklom sa Kosova i Metohije koji nastupa na Mondijalu.

Ali za razliku od Džerdana Šaćirija i Granita Džake, on nije pravio ispade kako bi isprovocirao zemlju iz koje je poreklom.

Igrač Real Sosijedada je prokomentarisao radovanje Džake i Šaćirija uz objašnjenje da politika i sport ne treba da se mešaju.

– Ne koncentrišem se na to kako ću proslaviti gol. Kada posignete pogodak, prisutno je mnogo emocija. Ja sam slavio sa saigračima. Naravno, nadam se da su moj gol proslavili na Kosmetu. Još Albanaca je davalo golove na Svetskom prvenstvu i mislim da su oni proslavljani svuda, zbog čega mi je drago, izjavio je Januzaj.

Kao što je dobro poznato, Januzaj je rođen u Briselu u koji je njegov otac Abedin emigrirao ‘u uniformi’ JNA kako ne bi učestvovao u ratu u Bosni i Hercegovini. Mladi fudbaler je imao pozive da nastupa za selekciju Belgije, Albanije i takozvanog Kosova, ali se ipak odlučio za Belgiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter