0
Domaći fudbal

PRISTIŽU PORUKE POSVEĆENE BUNJEVČEVIĆU: FSS, Vojvodina…

Objavljeno: 29.06.18 u 10:46

Goran Bunjevčević je ostavio velikog traga u srpskom fudbalu i kao fudbaler i kao funkcioner, a od njega su se oprostili i Fudbalski savez Srbije, u kom je imao funkciju direktora reprezentacije, kao i novosadska Vojvodina.

– Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Goran Bunjevčević preminuo je sinoć u 46. godini života, nakon što je pre nešto više od mesec dana bio operisan usled izliva krvi u mozak.

Porodici, prijateljima, bivšim saigračima i saradnicima, Fudbalskom savezu Srbije i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće.

Gorane, neka ti je večna slava, navedeno je u saopštenju Vojvodine.

– U Beogradu je preminuo Goran Bunjevčević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije. Čovek koga su zbog velikih ljudskih kvaliteta svi poštovali, ostavio je iza sebe veliki trag kao kapiten Crvene zvezde, reprezentativac,a zatim i kao uspešni funkcioner. Sa našim Goranom Srbija je posle osam godina ponovo izborila plasman na jedno veliko takmičenje, Svetsko prvenstvo u Rusiji.U jednoj majskoj noći pozlilo mu je, usledila je borba, ona najteža, u kojoj nažalost nije pobedio. Fudbalska Srbija žali jer je izgubila jednog od najboljih sportskih radnika, sjajnog čoveka, velikog profesionalca, osobu koja je svojim radom i ponašanjem bila primer za sve one koji sebe vide u fudbalu, poručio je FSS na svom zvaničnom sajtu.

Od Bunjevčevića su se oprostili i njegovi bivši klubovi, ali i večiti rival, dok su navijači Totenhema pokrenuli inicijativu o odigravanju prijateljskog meča između londonskog kluba i Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter