0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ NEZADOVOLJAN: Progovorio i o odlasku Vladimira Stojkovića

Objavljeno: 29.06.18 u 23:15

Rostov je danas nadigrao crno-bele na pripremama u Sloveniji.

Šef struke Partizana nije imao puno razloga za zadovoljstvo nakon današnje partije.

U nešto manje od dva minuta razmaka je Partizan primio dva gola od ruske ekipe i tada su se jedino tresle mreže na celom meču.

– Ne možemo da budemo zadovoljni. Istrčali smo 90 minuta, primili lako golove, izgubili utakmicu 0:2. Nismo iskoristili šanse, a imali smo ih dosta. Bili smo rastrzani i teški. Nismo uspeli kroz igru da stvorimo šanse, već na prekide. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali to je proces. Bolje nam je da dobijemo lekciju u ovom trenutku, nego da pomislimo da smo nešto više nego što jesmo, rekao je Đukić, a prenosi Mondo.

Po odigranoj utakmici u Sloveniji, Đukić je prokomentarisao dve aktuelne teme vezano za odlaske Nemanje Antonova i Vladimira Stojkovića:

– Antonov se vratio u klub da razgovara, videćemo šta će se desiti. Stojke je naš igrač, na odmoru je, a to su sve spekulacije. Nema smisla ulaziti u bilo šta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter