0
Odbojka

ZORAN TERZIĆ: Igrali smo kukavički!

Objavljeno: 28.06.18 u 15:53

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da je njegova ekipa u današnjoj utakmici protiv Turske igrala veoma loše, a čak i u pojedinim trenucima „kukavički“.

– Sigurno jedna od najslabijih naših igara u poslednje vreme. Vrlo loše smo igrali u većini elemenata današnje utakmice. U najvećem delu utakmice, pogotovo u drugom, trećem i petom setu kukavički. Moram to da kažem… Pogotovo u situacijama što se našeg servisa tiče i same distribucije napda posle prijema. Nije izvodljivo da jedna ekipa pobedjuje na vrhunskom nivou, a da se lopta daje jednom igraču, to je svima poznato – rekao je Terzić posle utakmice.

Srbija je danas u prvoj utakmici Grupe B fajnal-siksa Lige nacija u Nandjingu izgubila od Turske sa 3:2 u setovima.

– Jedno veliko nezadovoljstvo ovom utakmicom, ne toliko zbog poraza, jer u sportu se pobedjuje i gubi. Ovo je fajnal-siks i ovde je skup najboljih reprezentacija na svetu i normalno je da se neka utakmica izgubi, ali ne na ovaj način – dodao je selektor.

On je izrazio nadu da će njegova ekipa u sutrašnjoj utakmici protiv SAD biti na višem nivou i da će uspeti da ostvari pobedu potrebnu za plasman u polufinale fajnal-siksa Lige nacija.

– Mi smo danas igrali tako kako smo igrali i to nam se nije isplatilo. Sada ostaje da odigramo mnogo bolju utakmicu protiv Amerikanki. Nadam se da neće biti mnogo teško i da ćemo protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje ovog turnira biti bolji. Pokušaćemo da pobedimo, jer je to jedini način da se kvalifikujemo za polufinale – rekao je Terzić.

Srbija će sutra od 9.00 po srednjeevropskom vremenu u Nandjingu igrati protiv SAD u drugom meču Grupe B.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter