3
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group B season 2017-201 Partizan v Young Boys from left Antonov Nemanja Seydouba Soumah Bojan Ostojic Theophilus Solomon and Milan Radin Beograd, 23.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GROBARI, LOŠA VEST: Umesto potpisa za Partizan, defanzivac je napustio pripreme u Sloveniji! Ali, ni tu nije kraj…

Objavljeno: 28.06.18 u 19:30

Bivši mladi srpski reprezentativac razišao se sa dosadašnjim klupskim drugovima i napustio je kamp crno-belih u Ptuju u Sloveniji.

Još ranije je bilo poznato da će 30. juna Partizan i Nemanja Antonov završiti saradnju kada se radi o pozajmici, ali je bilo za očekivati da će uslediti novi potpis na dugotrajniji ugovor.

Međutim, do dogovora još uvek nije došlo. Kada će, nije poznato. Tek, Antonov je napustio kamp crno-belih i vraća se u Grashopers, gde mu preostaje još godinu dana ugovora, ali tamo nije poželjan.

Partizan na mestu levog beka ima trojicu igrača, Nemanju G. Miletića, Slobodana Uroševića i mladog Zlatana Šehovića, a Antonov bi bio četvrto rešenje, dok bi Miletić najverovatnije bio prodat.

Crno-beli ne odustaju, a kada će i da li će doći do konačnog dogovora, pokazaće naredni dani…

0
0

3 Komentara

  1. Jako tanko, ocekivao sam mnogo vise. Bio je jedan od najboljih ako se dobro secam na Novom Zelandu. Definzava bas tanka, u ofanzivi nista posebno. Nadam se da gresim, ali sumnjam da ima kvalitet za nesto vise od povremenog startera Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter