1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVIO SE JOŠ JEDAN ‘SRPSKI SIN’: Bivši napdač BiH poručio Krstajiću – Ko će sada u Hag?

Objavljeno: 28.06.18 u 12:57

Bivši fudbaler kao da je jedva čekao eliminaciju Srbije sa Mondijala kako bi mogao da ‘tvituje’ o izjavi Mladena Krstajića.

Selekcija Srbije je juče izgubila drugu vezanu utakmicu na Svetskom prvenstvu i nije uspela da se plasria u osminu finala.

To je očigledno ispratio i Sergej Barbarez, bivši špic mnogih nemačkih ekipa poput Hanovera, Dortmunda, Hamburga i Bajera. Osam godina je nastupao i za nacionalni tim Bosne i Hercegovine Barbarez ali bez uspeha vrednih pomena u tom dresu.

Oglasio se bivši fudbaler posle poraza Srbije od Brazila na Tviteru sa porukom – ‘Ko će sada u Hag?’, aludirajući na izjavu Mladena Krstajića nakon spornog suđenja Feliksa Briha u utakmici sa Švajcarskom, kada je seletor Srbije napisao – ‘Nekada prokleti Hag, a danas VAR’.

Kao što je dobro poznato, Sergej Barbarez je i uprkos srpskom korenu, odnosno ocu koji je Srbin, 1998. godine zaigrao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Njemu je otac bosanac.znate vecina bosanaca bez obzira na etnicku ili versku pripadnost nije izdala bosnu.u prevodu mogao je i ljajic za bosnu da igra ali je ispostovao zemlju rodjenja.kod nas se prisvaja sve sto ima prefiks srpsko samo macehinski odnos cesto natera da se deca ne odluce za srbiju.a krstajic je dao izjavu koja mu uopste nije trebala.utakmice se dobijaju igrom a ne kukanjem zbog jedne nedosudjene prilike.i cisto za selektora.hag je bio protiv srba a var je rekao da je penal.brih je taj koji je odbio da svira.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter