6
Domaći fudbal

FOTO: Instagram

ČEKA SE NOVI POTPIS: Evo koliko bi Ebesilio trebalo da zaradi… (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.18 u 14:54

Crvena zvezda je danas potpisala štopera Rašida Samuilu, a sutra bi isto mogao da učini vezista Lorenco Ebesilio.

(Od izveštača iz Austrije)

Holanđanin je stigao u Beograd kako bi odradio lekarske preglede i dogovorio lične uslove sa Crvenom zvezdom. Kako se spekuliše, 26-godišnji vezista bi crveno-bele trebalo da košta 600 hiljada evra, koliko iznosi obeštećenje APOEL-u, plus lična primanja. Ona bi trebalo da budu između 500 i 600 hiljada evra godišnje, što je između 1,5 i 1,8 miliona evra za tri godine.

Lorenco Ebesilio je u karijeri igrao za Ajaks, Metalurg iz Donjecka, Gabalu, Mordoviju, Anži i APOEL. Bio je član svih mlađih selekcija reprezentacije Holandije.

Holanđanin bi ugovor sa Crvenom zvezdom mogao da potpiše već sutra, a potom se za vikend priključi ekipa, možda i zaigra protiv Bohemijansa iz Češke u ponedeljak u okolini Linca.

0
0

6 Komentara

  1. Najbolji igrac apoela za tu cifru,pa on da je zaista tako dobar otisao bi u neki ozbiljniji i bogatiji klub za cufru od nekoliko miliona evra,a ne za neku sicu i to u zvezdu za pola milona,toliko o njegovom kvalitetu sama cifra govori,svi su se raskrsili za njim,pa ga se apoel kutalisao prodavsi ga zvezdi posto zasto,uvideli su oni da on ne vredi ni ceo milion pa ga udali u zvezdu,cuj najboljeg igraca,svasta!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Klub iz Nikozije, mogući rival crveno-belima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dao je dozvolu holandskom vezisti da dođe u Beograd“ , stoji u podnaslovu ovog teksta. Time je sve rečeno! Direktni zvezdin protivnik se unapred odrekao ovog „kapitalca“! Eto, koliko je dobar!

    0
    0
    Odgovori
  3. Posle govore o rivalstvu Zvezde i Partizana,a drzava svake godine u Zvezdu ,,upumpa” 15 miliona evra.O dugovima Zvezde vise niko i ne govori.Svaka Partizanova pobeda vredi desetostruko kada se kroz istoriju pogleda koliku je zapravo Zvezda uvek imala podrsku drzave.U fudbalu se sada desava isto sto i u kosarci.Postavili su u Partizanu poslusnika Vucelica koji sluzi kao folklor i madkarada…

    0
    0
    Odgovori
  4. размишља ли се о доласку александра чаврића?до када има уховиор са слованом?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter