0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOBAN MARJANOVIĆ: Neće biti lako u Tbilisiju!

Objavljeno: 28.06.18 u 15:25

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak od 17 časova igra 5. kolo prve faze kvalfikacija za Mundobasket protiv Gruzije u Tbilisiju.

Prva zvezda našeg tima svakako će biti centar LA Klipersa Boban Marjanović. On je na pripreme ‘orlova’ došao sa malim zakašnjenjem, ali kako kaže fizički je maksimalno spreman.

– Priključen sam malo kasnije od ostalih, ali fizički sam spreman, tako da sve to lepo izgleda. Izostaje dosta igrača, ali momci koji su ovde su dobri i možemo da pobedimo – rekao je Boban Marjanović.

Srpski gorostas je nahvalio selekciju Gruzije.

– Jaki su, imaju domaći teren, mnogo dobrih igrača i nije lako igrati protiv njih. Uz dug put do tamo, to je jedan od težih mečeva u ovim kvalifikacijama. Verujem da će biti OK, ali moramo da budemo fokusirani – iskren je bio Bobinator.

Osvrnuo se i na meč sa Nemačkom u Novom Sadu za tri dana.

– Prva utakmica će biti teža od druge. Meni će to biti prva posle pauze, isto tako i nekima koji su bili povređeni. Ako tamo pobedimo, dobićemo vetar u leđa za Novi Sad, gde očekujemo mnogo navijača i veliku pomoć. Nemačka nije za potcenjivanje, izgubili smo tamo zimus. Svaka utakmica nosi novo značenje i sigurno je da moramo da pripazimo – zaključio je Marjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter