1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Švajcarska proslava gola ponovo ‘oborila’ internet, kraj za Srbiju, Zvezdine dve ‘eksplozije’ u jednom danu, Gos crveno-beli

Objavljeno: 27.06.18 u 23:30

U centru pažnje danas je očekivano bila reprezentacija Srbije, ali ni Crvena zvezda ni Partizan nisu zaostajali previše što se interesantnih vesti tiče.

Bez konkurencije vest dana je ispadanje fudbalske reprezentacije Srbije sa Mondijala u Rusiji. Brazil je bio bolji sa 2:0, a to se nije svidelo jednom našem navijaču pa je došlo do manjeg koškanja na tribinama.

Ipak, bilo je i lepih scena na tribinama…

Što se tiče Mondijala, sa njega je ispala i Nemačka, dok je fudbalski svet ponovo zaintrigirala najnovija proslava gola reprezentativaca Švajcarske.

Beogradske crno-bele danas su dočekale dve informacije koje se neće svideti navijačima. Prva je da bi Najdžel Vilijams-Gos mogao ovaj dres da zameni crveno-belim, a jedno od najvažnijih pojačanja ovog leta će zbog povrede morati na magnetnu rezonancu.

Ali, dobra vest je to što je ekipu i zvanično pojačao bivši kapiten Barselone.

Sa druge strane, Vladan Milojević, iako je jutros podviknuo na svoje igrače, ima razloga da bude zadovoljan jer je danas dobio ne jednog (sa Mondijala), već dva fantastična fudbalera

Za kraj, UEFA je presekla – nekadašnji prvak Evrope u naredne dve sezone neće moći da nastupa u evrokupovima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter