0
Domaći fudbal

FOTO: RADNIK SURDULICA

SURDULIČANI SKLAPAJU MOZAIK: Stanković ponovo u Radniku, Pejčić i Milovanović u Surdulici i naredne sezone

Objavljeno: 27.06.18 u 17:40

Danas je potpisan jedan novi i produžena dva stara ugovora.

Miloš Stanković, krilni igrač Radnika, koji je se s početka ove godine preselio u Beograd i zaigrao za ekipu Voždovca, ponovo je među surduličanima.

U prethodnim sezonama Stanković je „nabrojao“ dobru minutažu i odigrao sjajne partije u Radniku, čime za sobom nije zatvorio vrata i na obostrano zadovoljstvo od ove sezone pa u narednih godinu i po dana ponovo u redovima ovdašnjeg Superligaša:

– Igrao sam u nekoliko klubova u raznim nivoima takmičenja, ali iz ovog kluba uvek nosim dobre uspomene, što me je i navelo da tu i zaigram ponovo. Odve sam stekao odlična iskustv kroz rad i igru. Imao sam i tu čast da mi treneri budu vrhunska imena fudbala što se ogleda u mom napredovanju, kaže po povratku u Surdulicu Stanković.

U prvim danima prelaznog roka ugovore o igranju na period od po godinu dana potisali su i Bratislav Pejčić i Miloš Milovanović, koji je za ekipu Radnika do trnutka stavljanja potpisa odigrao nešto više od 100 utakmica.

FOTO: RADNIK SURDULICA
FOTO: RADNIK SURDULICA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter