0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ VOJVODINE: Skraćen boravak na Zlatiboru, Gajić napustio pripreme

Objavljeno: 26.06.18 u 11:47

Novopridošli fudbaler Marko Gajić (26) juče je napustio pripreme fudbalera Vojvodine, koji će se, umesto u nedelju, u Novi Sad sa Zlatibora vratiti već u četvrtak.

Posle četiri-pet dana tokom kojih su imali idealne vremenske uslove, fudbalere Vojvodine danas je na terenu hotela “Palisad” ponovo dočekala kiša i prilično prohladno vreme. Kako se očekuje, identično vreme na Zlatiboru zadržaće se tokom čitavog dana, pa će Vošini fudbaleri verovatno u istim uslovima morati da odrade i današnji popodnevni trening.

Danas pre podne, crveno-beli su, uz instrukcije kondicionog trenera Aleksandra Jankovića, odradili trening jačanja fizičkih predispozicija, a uprkos lošem vremenu, svi fudbaleri su maksimalno požrtvovano i profesionalno ispunjavali svoje obaveze, zbog čega su dobili pohvale kako od Aleksandra Jankovića, tako i od šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića. Njega posebno može da raduje to što su zajedno sa ostalim igračima radili golman Emil Rockov i vezista Lazar Zličić, koji su tokom prethodna dva dana trenirali odvojeno od ekipe usled lakših povreda.

S druge strane, pripreme Vojvodine na Zlatiboru juče je napustio i štoper Marko Gajić, koji se tek ovog leta priključio crveno-belima iz ekipe Voždovca, a pretpostavlja se da će se i on, poput Marka Putinčanina, uskoro pridružiti timu Olimpije iz Ljubljane, koju je nedavno preuzeo bivši šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica.

Takođe, s obzirom na to da je utakmica protiv ekipe Gaz Metana, koja je bila planirana za subotu, u međuvremenu otkazana, stručni štab Voše odlučio je da se ekipa ranije vrati u Novi Sad, pa je tako povratak crveno-belih u FC “Vujadin Boškov” predviđen već prekosutra, odnosno u četvrtak.

(Youtube/FK Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter