5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Ako bude penal za Brazil, nebitno je ko šutira – ja branim!

Objavljeno: 25.06.18 u 11:21

Iako je na dve utakmice primio dva pogotka na ovom Mondijalu, golman reprezentacije Srbije se odlično pokazao.

Vladimir Stojković je za sada među boljima kada je reč o izabranicima Mladena Krstajića, a među stativama će stajati i protiv Brazila.

– Prvi put otkako sam u reprezentaciji, osetio sam da je cela Srbija uz nas. Presrećan sam zbog toga. Ne vidim nijednu osobu u Srbiji koja ne veruje u nas. Moramo da budemo zahvalimo Bogu koji nam je dao šansu da izbacimo Brazil, kazao je Stojković.

Tri reprezentacije u grupi u kojoj se nalaze Orlovi mogu da prođu u narednu fazu, a ukoliko bi Srbija porazila Brazilce, do bi značio kraj za izabranike selektora Titea, i ujedno najveće iznenađenje Svetskog prvenstva.

– Istorijski je ovo najteža utakmica. Ko ne veruje neka se spakuje i ide kući. Moramo da se ponašamo kao Mitar koji po meču dobija 300 udaraca. Oni su Brazil, ali ja verujem u našu posvećenost.

A kada je reč o mogućem penalu za Brazil, Stojković je samo kratko poručio:

– Ako bude penal neka šutira ko hoće – ja ću biti tu da odbranim.

0
0

5 Komentara

  1. Mi sa bilo kojom pobedom prolazimo.Ako Kostarikanci pobede bod nam je dovoljan ali minimum da bude 2-2,tj.treba da damo dva gola vise u remiju nego Svajcarci u svom porazu.
    Molio bih nekoga ko to zna da odradi, da napravi od pesme MI ZAJEDNO MOZEMO SVE,grupa se zove Revolveri,dobru poruku pred mec sa Brazilom.Pesma je kao stvorena za himnu u ovoj situaciji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Видим да сви отписују Бразил ако добијемо. Али ја нешто вјерујем у Коста Рику. Ако они добију, нама и Бразилцима је довољно да ми добијемо 1:0 и да идемо даље ако се не варам. Сви рачунају да ће Швајцарска добити КР али ако имају имало крви као и остали из тиг дијела земље, КР има да одигра јаче него икад. Углавном, ми морамо добити како год окренеш а Бразилци не.
    Ја вјерујем до краја!!!! СРБИЈА

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter