0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

U LAŽI SU KRATKE NOGE: Šaćiiri konačno progovorio ‘istinu’

Objavljeno: 25.06.18 u 15:49

Igrači Švajcarske, koji su neumoesno gestikulirali na meču sa našom selekcijom demantovali su sami sebe.

Priča da su Džaka i on žrtve rata dobila je demanti i to ni manje ni više nego od samog Šaćirija.

Od kako je završena utakmica na Mondijalu između naše dve selekcije priča se da su ova dva igrača pobegla iz Srbije zbog rata i da je to alibi za njihovo ponašanje. Međutim ugledni sportski listi u ovoj zemlji objavio je ispovest Đerdana Šaćirija, gde je potpuno promenio ploču.

– Moja porodica je napustila Kosovo pre nego što je izbio rat, kada sam imao četiri godine, 1995. godine. Moji roditelji su došli sa mnom i moja dva brata u Švajcarsku tragajući za boljim životom. Nije nam bilo lako. Otac nije govorio nemački, prvo je pravo sudove u restoranima, pa radio na asfaltiranju puteva, dok je majka čistila kancelarije, rekao je on.

Potom je otrkio još jedan detalj.

– Kada smo 2012. godine igrali protiv Albanije, imao sam na kopačkama zastave Švajcarske, Albanije i Kosova. Švajcarski mediji su me kritikovali zbog toga, ali to je moj identitet, zaključio je Šaćiri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter