7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NAPUŠTA MARAKANU: ‘Miljenik’ Vladana Milojevića blizu je novog kluba

Objavljeno: 25.06.18 u 21:11

Standardni prvotimac najverovatnije napustiće crveno-bele.

Nakon što je proveo tri godine na našem najvećem stadionu došlo je vreme za rastanak.

Kako sada stvari stoje brzonogi krilni igrač Slavoljub Srnić blizu je dogovora sa prvoligašem iz Španije, Ueskom. Cifra koja se licitira kao vrednost ovog transfera je 650 hiljada evra, što je u svakom slučaju dobro u odnosu na to da je ovaj igrač mogao da napusti klub bez obeštećenja.

Slavoljub Srnić ponikao je u Zvezdinoj školi, pa se nakon male minutaže u prvom timu seli na Banovo Brdo i prelazi u redove Čukaričkog. Zvezda je za njegov ponovni angažman Brđanima platila 350 hiljada evra. Ovom fudbaleru su se od omladinske selekcije šampiona naše zemlje, pa sve do Čukaričkog i ponovo Zvezde ukrštali putevi sa Vladanom Milojevićem, gde mu je on bio šef stručnog štaba, međutim došlo je vreme za rastanak.

0
0

7 Komentara

  1. putuj, jesi radnik, ali imas dosta da radis na sutu i realizaciji, tako da kolko god da dobijemo dobro je, jevtovic je dosta bolji igrac…jedino je ben bio gori od srnica 🙂 daj boze da ga se resimo

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu si, a ti si mnogo stručniji od Miloja, pa opravdano strahujem da nam te ne otme neki velikan , pa ne daj bože počneš da ostavljaš komentare na Španskoj Marki ili Tuto sportu, Bildu ili te uzmu za stručnog komentatora na Euro sportu ili Sport klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Da , a ti si namazan pa to bolje znaš i od Miloja, pa me strah da nam te ne otme neki Evropski velikan, npr da počneš da ostavljaš tako stručne komentare na portalu Španske Markr ili postaneš stručni konsultant „Sport kluba “ ili Eurosporta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter