0
Fudbal

SAUTGEJTU ŠEST GOLOVA MALO: Selektor Engleske nezadovoljan utakmicom

Objavljeno: 24.06.18 u 18:11

Kormilar ‘ostrvljana’ nije zadovoljan viđenim, zbog primljenog gola, ali i žutih kartona.

Najubedljivija pobeda Engleza na Mondijalu, nije u potpusnosti zadovoljila selektora.

Garet Sautgejt nakon pobede u meču protiv Paname, sa novinarima razogvarao je o ovoj utakmici, gde je njegov tim veoma dobro izgledao.

– Nisam nešto posebno zadovoljan današnjom partijom. Nije mi se svidelo kako smo počeli i kako smo primili gol. Ali i većem delu meča smo bili prilično dobri. Ali možda samo ja hiperkritičan. Bili smo previše stegnuti na startu, ali kada smo provalili način na koji oni igraju, bili smo jako dobri. U drugom poluvremenu je bilo teško za igru bez obzira na to šta smo pričali na poluvremenu, rekao je on nakon meča.

Trenutna situacija na tabeli je takva da je Engleska u prednosti nad Belgijom zbog žutog kartona manje.

– Na poluvremenu smo pričali o važnosti da podignemo prednost za još jedan gol zbog prvog mesta u grupi i zato smo razočarani primljenim golom. Oni su fizički jaka ekipa i zato smo na poluvremenu upozorili igrače na žute kartone jer nisam želeo da dobijemo opomene.

On još nije siguran da li će se za prvo mesto u grupi boriti sa najjačim timom.

– Sada razmišljamo o timu koji ćemo izvesti protiv Belgije jer to je šansa za neke igrače kojima su potrebniji minuti, ali isto tako želimo da zadržimo pozitivan pobedniki niz, zaključio je Sautgejt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter