0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVAJLIJA U CRVENO-BELOM: Imao sam malu tremu od dolaska u Zvezdu

Objavljeno: 24.06.18 u 19:53

Igrač kog je Zvezda dugo čekala polako se privikava na novu sredinu.

Dejan Meleg konačno je stigao na Marakanu, a pred njim je proces adaptacije na novu sredinu.

Momak na koga se itekako računa u izazovima koji slede i kvalifikacijama za Ligu šampiona govorio je o pripremama u Austriji, ali i o navikavanju na novu sredinu.

– U početku sam imao malo tremu, pitao sam se kako će me prihvatiti saigrači, uprava i stručni štab. Ali, evo, sada se već osećam mnogo opuštenije Svi su me mnogo dobro prihvatili, a i poznavao sam mnoge igrače i pre dolaske u Zvezdu. Atmosfera je sjajna i mislim da je to glavni faktor koji krasi Crvenu zvezdu. Ulovi u Austriji su fenomenalni kao i hotel i svi tereni gde ćemo trenirati i igrati utakmice.Najvažnije je da svi budemo zdravi i da ne bude povreda na pripremama, rekao je on.

Meleg je nagalasio da je zadovoljan radom sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

– Svi smo profesionalci, svi smo brzo ušli u ritam treninga. Trener je fenomenalan, sjajno radi što je pokazao i svojim rezultatima prošle sezone. Za nas novajlije je najvažnije da se što pre uklopimo u tim, jer ovaj tim je prošle godine napravio sjajan rezultat, i važno je da se mi što pre uklopimo u sistem rada koji se pokazao kao uspešan, zaključila je Zvezdina ‘osmica’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter