0
Fudbal

MONDIJAL: Senegal i Japan remijem ostaju na deobi prvog mesta (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 18:54

Veoma dobra i uzbudljiva utakmica viđena je na stadionu u Jekaterinburgu.

Japan i Senegal dokazali su zašto se nalaze na deobi prve, pozicije.

Senegal je dva puta ima prednost na ovoj utamkmici, ali su Japanci oba puta to anulirali, tako da je podela podova realan ishod ove utakmice.

Ovakav početak utakmice vole svi fudbalski sladokusci. Već u 12. minutu selekcija Senegala dolazi do prednosti golom snalažljivog Sadia Manea, kome se lopta odbila na nogu nakon odbrane Kavašime, pa on nije imao veliki problem da je smesti u mrežu. Nakon gola Senegalci imali su još jedan pokušaj preko Nijanga, međutim ovog puta golman je bio dosta sigurniji. Do sredine provg dela nije bilo većih šansi, inicijative je bilo na obe stranem ali bez prave prilike za gol. Krajem prvog poluvremena  utakmice, u 34. minutu akcija koju je započeo Juto Nagatomo, završena je golom Inuija za 1-1, što je ujedno i rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

Prva prilika za gol u drugom poluvremenu bila je za Japance u 49. minutu, kada je glavom gađao Juja Osako, ali je Kadim Endiaj spretno reagovao. Do novog vođstva Senegal dolazi u 71. minutu. Probudili su se Senegalci ulaskom Kujatea i došli do novog pogotka. Sabali je sa leve strane ubacio loptu za Mola Vagu, a ovaj je smestio u mrežu. Međutim ova radost nije dugo trajala jer je već u 78. minutu Japan postigao izjednačujući gol. Keisuke Honda nakon samo pet minutu u igri uradio je ono zbog čega je i ušao. Golman Ndiaje je katastrofalno reagovao pri centaršutu sa desne strane, a Honda se našao gde je trebalo i smestio je umrežu. Ovim golom postavljen je i krajnji rezultat utakmice, pa će Senegal i Japan i nakon ovog meča ostati sa istim brojem bodova.

JAPAN – SENEGAL 2:2
/Inui 33, Honda 78 – Mane12, Vage 71/

Stadion Jekaterinburg
Kapacitet: 35.696
Sudija: Đanluka Roki (Italija)

JAPAN (4-2-3-1): Kavašima – Sakai, Jošida, Šođi, Nagatomo – Hasebe, Šibasaki – Haraguči (od 75. Okazaki), Kagava (od 72. Honda), Inui (od 87. Usami) – Osako.

SENEGAL (4-3-3): K. Endiaj – Sabali, Kulibali, Sane, Vage – P. Endiaj (od 81. Ndoje), A. Endiaj (od 65. Kujate), Gana – Ismaila, Nijang (od 85. Dijuf), Mane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter