0
Fudbal

MONDIJAL: Partija iz snova za Engleze, goleada Kejna i drugova (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 15:53

Reprezentacija Engleske lako je došla do trijumfa u meču protiv Paname.

Od samog starta sve je mirisalo na goleadu, a pet golova za jedno poluvreme potvrda su toga.

Ofanziva igrača Engleske od početka i želja da se posao što pre završi dovela je do toga da se već u prvom poluvremenu reši ishod utakmice. Nije bilo dvojbe ko će slaviti na ovoj utakmici, jer je Panama ipak lak rival za ‘ostrvljane’.

Nakon kornera sa leve strane u petom minutu utakmice Tripije je ubacio loptu, a sa penala sam je mrežu pogodio Džon Stouns. Neshvatljivo loša reakcija igrača Paname pri ovom korneru. Već u 19. minutu igre Engleska dolazi do nove prilike za pogodak, ovog puta u kaznenom je oboren Lingard, kada ga je Eskobar srušio, a sa jedanaest metara precizan bio je Hari Kejn. Posle  petnestak minuta igre, a nakon drugog gola ponovo je lopta u mreži Paname. Sada je posle duplog pasa sa Rahimom Sterlingom precizan bio Džesi Lingard sa 18 metara. U 40. minutu igre dolazi do kraha Paname na ovoj utakmici, jer je Stouns natrčao na odbitak i povisio rezultat na 4-0. U samom finišu prvog dela sudija je dosdelio još jedan penal Engleskoj selekciji i ovog puta mrežu pogađa Hari Kejn.

Ovo je bilo prvi put u istoriji da Englezi nekome daju pet golova na Mondijalu, a sada im je bilo dovoljno jedno poluvreme. Drugo poluvreme počinje slično kao i prvo, u 62. minutu Hari Kejn smešta loptu u mrežu. Nakon šuta Loftus-Čika njega lopta pogađa u petu i završava u mreži Paname. Ovim golom on postaje prvi strelac turnira, a na terenu ga menja Džajmi Vardi. 78. minut utakmice po svemu sudeći biće istorijski, jer je Felipe Baloj postigao utešan pogodak za Panamu, velika radost igrača i navijača ove selekcije je usledila. Ovim je ujedno postavljen i krajnji rezultat meča.

(VIDEO:YouTube/RoyJoy)

ENGLESKA – PANAMA 6:1 (5:0)
/Stons 8, 40 Kejn 22, 45+1pen, 62, Lingard 36 – Baloj 78/

Stadion: Nižnji Novgorod
Kapacitet: 43.319
Sudija: Gehad Griša (Egipat)

ENGLESKA (3-5-2): Pikford – Voker, Stouns, Megvajer – Tripije (od 70. Rouz), Loftus Čik, Henderson, Lingard (od 63. Delf), Jang -Sterling, Kejn (od 63. Vardi)
PANAMA (4-5-1): Penedo – Tores, Eskobar, Muriljo, Dejvis – Gomez (od 69. Baloj), Godoj (od 63. Avilja), Kuper, Barsenas (od 69. Arojo), Rodrigez – Perez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter