0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LIKUJU NA KOSOVU: Ovo je razlog zašto Srbija nikada ne želi da igra sa nama! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.18 u 11:52

Granit Džaka i Džerdan Šaćiri veći su heroji u Albaniji i na Kosovu nego u Švajcarskoj, iako su toj reprezentaciji doneli pobedu nad Srbijom.

Švajcarski mediji osudili su ponašanje strelaca golova kojima je Švajcarska sada mnogo bliža osmini finala Mondijala, ali se njima više raduju na Kosovu među Albancima odakle stižu hvalospevi na račun ove dvojice igrača.

Likovanje zbog trijumfa koji nije njihov, ali ga oni prisvajaju zbog Kosovara u timu Švajcarske, oslikava i tvit u kom se objašnjava ‘zbog čega Srbi ne žele da igraju protiv Kosova’.

– Ovoga puta oni su se susreli sa samo trojicom kosovskih Albanaca, zamislite da su igrali protiv nas 11. Ovo je razlog zašto nikada neće želeti da se susretnu sa nama. Ponosni što smo Albanci – piše na Tviteru.

Sada je na potezu FIFA, koja bi morala da osudi ovakvo ponašanje, budući da je jasno naglašavala da se politika ne sme mešati u sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter