in , , , ,

CELA PLANETA JE VIDELA PENAL: Svet osuđuje Briha, a BBC je bio ubedljivo najoriginalniji! (VIDEO)

FOTO: STARSPORT

Duhovit opis situacije kada su dvojica Švajcaraca rvačkim zahvatom zaslužili da Feliks Brih dodeli faul u napadu Aleksandru Mitroviću.

Dok Srbija tuguje zbog poraza u 90. minutu koji možda znači eliminaciju sa Svetskog prvenstva, mnogi prstom upiru u nemačkog sudiju Feliksa Briha jer u 72. minutu doneo, najblaže rečeno, čudnu odluku.

Ne samo Srbi, već ceo svet se čudi presudi da je Aleksandar Mitrović napravio faul u napadu, umesto što je evidentno, on bio taj koji je fauliran.

Kako je cela planeta gledala okršaj Srba i Švajcaraca, internet zajednica je vrlo brzo odreagovala putem interneta i svi su jedinstveni u mišljenju da je Srbija pokradena.

Najdalje je otišao BBC koji je na svom Tviter profilu duhovito i originalno pokazao ono što svi misle. Mitrović je oboren u WWE stilu.

Rusi su stali uz Srbe i imaju teoriju po kojoj Švajcarska je morala da bude zaštićena, jer:

– Takođe nas interesuje šta će FIFA koja ima rukovodstvo u Švajcarskoj i koju vode Švajcarci? – pitaju se ruski mediji.

Diskusija

Odgovorite
  1. Hrvati nebi dobili Argentinu da nije prvi gol pao kao neverovatan poklon. Jugoslavija, pa kasnije i Srbijam nikada ništa nije dobila ni od sudija ni od protivnika, ni na jednom znaćajnijem takmičenju u svim sportovima, Ali,na našu štetu je uvek bilo nepostojećih penala, ofsajda, isključenja, koševa iz auta i dr. To sigurno nije slučajnost. Gavrilo Princip je gadnu stvar učinio, ne mogu da nam oproste i nikada neće. Što god mi radili, mrzeće nas i kinjiti.

  2. Ja nisam voleo Muslina ali je odveo ekipu na mundijal, ovo sto se desava je samo bozja kazna. Ko ti vodi savez posle lopova dosao lopov.Nisu mogli da se dogovore sa Paunovicem jer nije odgovarao njihovim menadzerskim mahinacijama. Ako se ovaj sljam iz saveza sa kvazi selektorom i citavom bulumentom na celu sa soferom Kokezom ne otera u narednih deset godina nas fudbal je u mulju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KANONADA U MOSKVI: Belgija duplirala, Tunis prepolovio vođstvo! (VIDEO)

BELGIJA REŠILA PITANJE POBEDNIKA: Lukaku ponovo!