0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BITNA PROMENA U TIMU ‘ORLOVA’: Hoće li Krstajić iznenaditi Švajcarce ovom izmenom? (SASTAVI)

Objavljeno: 22.06.18 u 18:50

Mada, ova promena se i mogla očekivati, odnosno, najavili smo je jutros na ovim stranicama.

Prethodnih dana se govorilo i javna tajna je bila da će Mladen Krstajić napraviti jednu promenu u ofanzivnoj liniji Srbije za meč protiv Švajcarske. To se i desilo, pa će umesto Adema Ljajića na terenu biti Filip Kostić.

Na taj način Krstajić želi da odgovori na konstantna ponavljanja Stefana Lihštajnera na desnom boku Švajcarske, više ga povuče, a i Kostić konstitucijom može da ugrozi beka Juventusa.

Osim Kostića, ništa se više nije menjalo, na golu će biti Stojković, u poslednjoj liniji ponovo Ivanović, Milenković, Tošić, Kolarov, ispred njih Matić i Milivojević, a u ofanzivnoj liniji još Milinković-Savić i Tadić, kao i najistureniji Mitrović.

Švajcarci nisu menjali ništa i na teren u Kalinjingradu će izaći u očekivanom sastavu u formaciji 4-2-3-1. Najistureniji će biti Haris Seferović, iza njega će dejstvovati Šaćiri, Džemaili i Cuber, a pozadi će biti Džaka i Behrami.

U odbrani će biti Lihtštajner, Akanđi, Šer i Rodrigez, a na golu standardni Mat Zomer.

Srbija – Švajcarska, 20h

Stadion: Kalininjgrad
Sudije: Feliks Brih (Nemačka)

SRBIJA (4-2-3-1): Stojković – Ivanović, Milenković, Tadić, Kolarov – Matić, Milivojević – Tadić, Milinković Savić, Kostić – Mitrović.

ŠVAJCARSKA (4-2-3-1): Zomer – Lihtštajner, Akanđi, Šer, Rodrigez – Džaka, Behrami – Šaćiri, Džemaili, Cuber – Šeferović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter