0
Fudbal

VLADIMIR PETKOVIĆ: Uvek želimo da budemo najbolji i ničim sem pobede nećemo biti zadovoljni

Objavljeno: 21.06.18 u 18:16

Selektor Švajcarske je ocenio da će njegovi puleni imati težak posao, ali i da veruje u pobedu nad Orlovima.

Sutra se od 20 časova u Kalinjingradu sastaju selekcija Srbije i Švajcarske.

Povodom toga je selektor Švajcaraca, Vladimir Petković danas održap konferenciju na kojoj nije govorio svim novinarima, sem srpskih.

– Ako želite da budete favoriti, to morate da pokažete na terenu. Uvek želimo da budemo najbolji. Sutra će biti isto tako. Moramo biti fokusirani na teren, jer igramo odličnog tima, s puno individualnog kvaliteta, koji i mi posedujemo, rekao je Petković novinarima u Kalinjingradu.

Iako je na prethodnih 23 takmičarskih mečeva samo jednom Švajcarska pretrpela poraz, Petković smatra da statistika ne znači ništa, pogotovo kada se radi o Svetskom prvenstvu.

– Ne bismo bili zadovoljni bodom. Mi uvek idemo na pobedu i tri boda. Moramo da budemo koncentrisani na našu igru, da više trčimo od njih, kao što smo uradili protiv Brazila, rekao je on.

Selektor Švajcaraca nije želeo da da konkretan odgovor na pitanje o tome da li će švajcarski reprezentativci rođeni na Kosmetu imati veći motiv protiv Srbije.

– Ne želim da pričam o tome. Želim samo da pričamo o fudbalu. Igrali smo sjajan meč protiv Brazila, ali to nije bilo dovoljno protiv njih, zato protiv Srbije moramo još bolje da igramo. Moramo da damo sve od sebe da pobedimo, rekao je Petković.

Važno je naglasiti da se u Rusiji desio presedan, te srpski novinari nisu smeli da postavljaju pitanja Petkoviću iako će njegova reprezentacija igrati upravo protiv naše.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter