0
Fudbal

Srbija - Kostarika, Serbia - Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MATIĆ PRED MEČ ODLUKE: Švajcarska favorit, ali…

Objavljeno: 21.06.18 u 20:08

Dan pred utakmicu koja bi mogla da reprezentaciji Srbije donese splasman među 16 najboljih ekipa na svetu, zamenik kapitena Nemanja Matić je na konferenciji za medije otkrio kakvo je stanje u našoj selekciji.

– Svesni smo da ako pobedimo, prolazimo u naredni krug. Imamo dobrog protivnika koji ima svoj motiv. Kvalitetni su, poštujemo ih, ali ćemo do poslednjeg momenta pokušati da ih ugrozimo. Imamo kvaliteta za tako nešto. Znamo koliko su jaki, pogotovo individualno… Biće pakleno, rekao je Matić na početku.

Potom je očekivano na red došlo pitanje sa političkom konotacijom, što je Matić odbio da komentariše, uz to status favorita prepustivši Švajcarcima:

– Mi smo koncentrisani na fudbal. Kako će biti sa druge strane to ne znam. Znam samo da su kvalitetnija reprezentacija od svih iz naše kvalifikacione grupe. Imali su samo jedan poraz u grupi. Međutim, ja nikada ne ulazim u meč da uzmem bod. Ali ne možete uvek da pobedite. Realno, oni su favoriti.

U Srbiji vlada uverenje da je moguće dođi do pobede…

Uneli smo nadu narodu da možemo nešto veliko da uradimo. Idemo utakmicu po utakmicu. Ovo je najbolja godina za srpski fudbal u poslednje vreme. Plasirali smo se ovde, pobedili u prvoj utakmici. Nadam se da ovde nećemo da stanemo, zaključio je Matić.

Susret je zakazan za 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter