in , ,

BRANKO JOVIČIĆ ZA HS: Prvo da preskočimo Letonce, sa APOEL-om kao sa Krasnodarom!

FOTO: STARSPORT

‘Naporni treninzi su nam pomogli da imamo dobar temelj za nadogradnju, a zadovoljan sam urađenim i želimo da guramo dobro od starta – kaže vezista crveno-belih.

Uspesi iz prošle sezone u Evrope podigli su lestvicu želja kod igrača Crvene zvezde koji su posle sedam dana paklenih treninga na Zlatiboru vratili se kući, a već za dva dana se sele u Austriju. Branko Jovičić je jedan od najbitnijih ‘šrafova’ u timu šampiona Srbije i za HotSport sumira protekli period priprema.

– Nismo pomišljali na umor, mada nam je trener Vladan Milojević postavljao brojne zadatke dva puta dnevno. Posle urađenog lično se osećam moćno, a ovo je samo dobra podloga pred uigravanje kroz testove koji slede – kaže Jovičić.

Za profesionalca i par nedelja odmora znači lagani rad.

– Posle povrede i pauze nisam gubio vreme. Individualno sam trčao, vežbe snage… Sve se pokazlo na testovima i ponovo imamo plan da pokušamo da budemo dobri u Evropi.

Dva rivala su poznata, a Zvezdin cilj je jasan.

– Hoćemo da prođemo što dalje. Spartaks je rival od kog nema potrebe da strepimo, već da u prvom meču u Letoniji odradimo posao. APOEL je godinama član Lige šampiona i Lige Evrope. Biće žestoka borba kao sa Spartom i Krasnodarom i mislim da imamo dobre šanse.

Došla su tri pojačanja, a sutra treba da se priključi i Milan Jevtović.

– Kum je čekao i dočekao trenutak da ponovo budemo zajedno. Uklopiće se brzo u našu ‘porodicu’, a sledi hvatanje zaleta i da otvaranje sezone bude repriza kao pre godinu dana. Verujemo i uspećemo – poručio je na kraju razgovora za HotSport, Branko Jovičić.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ODLIČAN ĐOKOVIĆ: Nole nadigrao drugog nosioca u Kvinsu

MATIĆ PRED MEČ ODLUKE: Švajcarska favorit, ali…