0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram

UDARNE VESTI DANA: Partizan dobio rivale u LE, ali i pojačanje, Zvezda blizu potpisa, možda već sutra…

Objavljeno: 20.06.18 u 23:28

Veoma bogat sportski dan, kako zbog Mondijala u Rusiji, tako iz zbog klupskog fudbala koji se polako nameće, pogotovo ljubiteljima u Srbiji.

Dan je svakako prošao u znaku Partizana. Crno-beli su danas prvo dobili Rudar iz Pljevlja, a potom i Irtiš u prvom i drugom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope. U međuvremenu u Humsku je stigao novi desni bek iz Rumunije. Poslednja vest dana bila je ta da bi meč sa Rudarom ipak mogao da se igra u nekom drugom gradu zbog UEFA pravila.

Crvena zvezda je danas savladala Užice u svom prvom prijateljskom meču, a sutra bi mogla da dobije veliko pojačanje. Milan Borjan bi uskoro mogao da dobije naslednika. Golove iz Užica možete da pogledate OVDE.

Reprezentativci Srbije se na Mondijalu polako spremaju za duel sa Švajcarskom, a danas su o toj utakmici pričali Mladen Krstajić, Dušan Tadić i Duško Tošić. U Rusiji su danas odigrane tri utakmice, Portugalija je golom Ronalda pobedila Maroko, Urugvaj je bio bolji od Saudijske Arabije, a Španija od Irana.

Rivale u kvalfikacijama za Ligu Evrope dobili su Spartak iz Subotice i Radnički iz Niša, prvo kolo i drugo kolo kvlafikacija.

Kada je reč o košarci, vest dana je odlazak čelnika iz Crvene zvezde. Nemanja Nedović definitivno je blizu dresa Armanija iz Milana.

Novak Đoković nije uspeo da se sa Stenom Vavrinkom duže zadrži u dublu na Kvinsu, a poraz je doživeo i povratnik posle povrede Endi Mari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter