0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE SE OČEKIVALO: Dugogodišnji član Zvezde objavio da napušta klub!

Objavljeno: 20.06.18 u 18:35

Crvenu zvezdu napustio je direktor koji je na toj funkciji bio u najuspešnijim godinama kluba.

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da je Davor Ristović odlučio da se povuče sa funkcije direktora kluba i ostavka će na snagu stupiti od 1. jula.

Na sajtu crveno-belih obelodanjeno je da se povlači iz ličnih razloga i klub sa Malog Kalemegdana mu se zahvalio na sedmogodišnjoj uspešnoj saradnji.

– Klub se zahvaljuje Davoru Ristoviću na velikom angažmanu, trudu i svemu što je uradio za KK Crvena zvezda mts u prethodnom periodu, i želi mu puno uspeha i sreće u daljim profesionalnim izazovima. Ristović je kao operativac kluba učestvovao u konsolidaciji KKCZ, kao i u svim rezultatskim uspesima seniorske i mlađih kategorija – stoji na zvaničnom sajtu.

I Ristović se lepim rečima zahvalio bivšem klubu, a na prvom mestu predsedniku Nebojši Čoviću.

– Zahvaljujem se svim zaposlenima u klubu, igračima, trenerima, i na prvom mestu predsedniku Nebojši Čoviću, sa kojim sam sarađivao od 2002.godine kada sam stigao u KK FMP, gde sam proveo nezaboravnih 9 godina. Zajedno smo osvojili čak 16 seniorskih trofeja, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo. Crvenoj zvezdi želim puno uspeha u nastavku, i naravno, vidimo se u ‘Pioniru’ – naglasio je Ristović.

FOTO: STARSPORT

Za vršioca funkcije direktora od 1. jula biće postavljen Filip Sunturlić, dosadašnji direktor marketinga KK Crvena zvezda. Angažovan je u klubu od 2011.godine i bio je prvi saradnik Davora Ristovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter