0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ O IRTIŠU: Čeka nas dug put, ali favoriti smo!

Objavljeno: 20.06.18 u 16:11

Trener Partizana zadovoljan je kako žrebom za prvo, tako i za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon dvomeča sa Rudarom iz Pljevalja u prvoj rundi, Partizan bi trebalo da se sastane sa Irtišom iz Pavlodara, kazahstanskim predstavnikom koga je prošle sezone eliminisala Crvena zvezda.

– Možemo da budemo zadovoljni žrebom, zavisimo od sebe. Protivnici su kvalitetni, ali ipak smo mi favoriti – rekao je Miroslav Đukić.

Međutim, kao i Partizan, Irtiš će u prvom kolu morati da izbaci pobednika pretkola između Cefn Druidsa iz Velsa i Trakaija iz Litvanije.

– Irtiš je favorit u tim utakmicama, trebalo bi da prođe, ali sačekaćemo. Ipak mislim da smo blagi favorit i da ćemo uspeti da prođemo u dalje takmičenje – izjavio je trener crno-belih.

Najveći problem neće biti kvalitet rivala, već dug put na revanš u Pavlodaru.

– Dug put, to je najveći problem, ali šta je tu je. Mi ćemo spremno dočekati te mečeve i najbitnije je da mi kroz ta dva dvomeča steknemo samopouzdanje i prođemo dalje kako bi kasnije kroz treće i četvrto kolo izborili plasman u Ligu Evrope – zaključio je Miroslav Đukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter