0
Evropske lige

APOKALIPTIČNE NAJAVE IZ ITALIJE: Drakonska kazna za ‘rosonere’, UEFA izbacuje Milan na dve godine?!

Objavljeno: 20.06.18 u 09:10

Iz Italije, a povodom susreta Milana sa UEFA, stižu nimalo lepe vesti…

Od kako je pre nekoliko meseci Njujork Tajms na videlo dana izneo priču o upitnom bogatstvu vlasnika Milana, poslovanje „rosonera“ je pod lupom UEFA.

A nakon jučerašnjeg sastanka, kako prenose mediji u Italiji, pre svih „Kalčomerkato“ i „Skaj Italija“, čini se da više nije pitanje da li će, već na koliko UEFA izbaciti Milan iz evrokupova.

Naime, kazna bi, ako je suditi po najavama italijanskih medija i ponašanju čelnika Milana koji su rekli da „UEFA ne gleda činjenice već odlučuje na osnovu utisaka“ i najavili žalbu Sudu za sportsku arbitražu, mogla da bude drakonska – dve godine van Evrope!

Jasno je da će Milan dati sve od sebe da to izbegne, jer bi, u slučaju da UEFA zaista odluči da ih kazni na taj period, to značilo i opraštanje od borbe za trofeje na duži period.

Takođe, navedeno je da je Fiorentina dobila signal da se spremi da uskoči umesto Milana u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope.

Kakva će biti odluka trebalo bi da saznamo u naredna dva dana…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter