0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE JASNI: Ne želimo da potcenimo Spartaks!

Objavljeno: 19.06.18 u 13:14

Evropske kvalifikacije Crvena zvezda ovog leta počinje u Letoniji.

Prvi rival u kvalifikacijama Crvene zvezde za Ligu šampiona biće Spartaks.

Prvak Letonije nije za potcenjivanje, takav je i stav čelnih ljudi šampiona Srbije koji nakon jedne itekako uspešne sezone imaju velike ambicije što se Evrope tiče.

— U ovoj prvoj rundi smo nosioci i očekivali smo slabijeg protivnika, ali to ne znači da ćemo nekoga potceniti. Svi učesnici prve runde su šampioni svoeje države i to treba poštovati. Letonija nije velika fudblaska sila, međutim svedoci smo mnogih iznenađenja koja se dešavaju. Mogu da kažem da ćemo se maksimalno ozbiljno poripremiti, da nećemo potceniti protivnika da ćemo već sada krenuti u prikupalje podataka. Znamo da je Jurmala 30-tak kilometara udaljena od Rige, prvenstvo im počinje u martu i oni će do naše utakmice odigrati već 14-15 utakmica i zbog toga ne smemo da ih potcenimo, rekao je Zvezdan Terzić.

Zvezda će revanš utakmicu igrati u Beogradu što je po mišljenju generalnog direktora kluba iz Ljutice Bogdana uvek prednost.

— Generalno sam želeo da izbegnemo Slovake, priželjkivao sam Maltežane, ali mislim da nismo loše prošli i da smo favoriti na ovoj utakmici. Uvek je bolje kada se revanš igra na našem stadionu, ali učinićemo sve što možemo da već u prvom meču sve rešimo, jasan je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter