0
ATP

SPORT NA TV: Hoće li se Hari Kejn raspucati protiv Tunisa?

Objavljeno: 18.06.18 u 08:45

Naravno, kao i prethodnih dana na prvom mestu su prenosi Svetskog prvenstva u fudbalu, najinteresantniji biće duel Engleske i Tunisa.

Program na RTS 1 otvaraju Švedska i Južna Koreja od 14 časova u grupi u kojoj je Meksiko juče napravio senzaciju i savladao Nemačku. Samo sat vremena kasnije možda i najizvesniji duel turnira, Belgija igra protiv autsajdera Paname. Za veče ostaje duel Engleske i Tunisa, ‘gordi albion’ jeste apsolutni favorit, ali Meksiko i Švajcarska su pokazali do sada da iznenađenja u Rusiji nisu nemoguća.

Kada je reč o Sport klubu, ta televizija nam donosi prenose tenisa, turnira na travi. Na ‘kecu’ su Kvins i Hale, a na ‘dvojci’ Birmingem za dame.

Arena sport je danas u znaku vaterpola, startuje Svetska liga koju su naši ‘delfini’ osvajali pet puta zaredom, ali ovoga puta neće učestvovati, jer je u kvalfikacijama ispred našeg tima bila Crna Gora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter