0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Mladi napadač posle Kipra karijeru nastavlja u Italiji (FOTO)

Objavljeno: 18.06.18 u 16:31

Sjajne igra sina bivšeg golgetera OFK Beograda zapale su za oko klubu iz ‘kalča’, a petogodišnji ugovor parafiran je u Beogradu.

Sergej Grubač novi je član kluba u Italiji.

Mnogi klubovi iz Evrope su mesecima u nazad jurili Sergeja Grubača, sina proslavljenog napadača OFK Beograda Vanje Grubača, koji poseduje ekstra talenat. Noseći dres APOEL-a dobio je od fudbalskih stručnjaka nadamak Levandovski i čim je posto punoletan usledila je selidba sa Kipra u Italiju. Novi klub omladinskog reprezentativca Crne Gore, koji ima i kiparski pasoš je Kijevo iz Verone.

Posao je utanačen još u maju, a potpis ugovora do juna 2023. godine, dve strane su odradile danas u Beogradu i tako se mladi Grubač priključio srpskoj koloniji u redovima „letecih magaraca“.
Pored starosedeoca Ivana Radovanovića u Veroni i dalje ostaje bivsi repezentativac Srbije Nenad Tomović, a Italijani su posle šest meseci igranja za mladi tim Kijeva, nedavno od Rada otkupili sjajnog štopera Strahinju Tanasijevića, koji je zatim parafirao četvorogodišnji ugovor. Stigao je ekstra talenat Grubač i možda još neko u narednom periodu sa ovih prostora se preseli u grad Romea i Julije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter