0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN POSLE VELIKE POBEDE: Odrađen lakši trening, tandem ‘orlova’ na terapiji

Objavljeno: 18.06.18 u 23:52

Ali, ništa nije zabrinjavajuće i zdravstveno stanje svih fudbalera Srbije je zadovoljavajuće.

Dan nakon velike pobede Srbije u Samari nad Kostarikom atmosfera teško da može da bude bolja u taboru našeg nacionalnog tima.

Naravno, pored rezultata, raduje i igra ‘orlova’, a danas je odrađen samo lakši trening u Svetlogorsku, tek da bi se održao kontinuitet rada, budući da je sada sve usmereno na petak i 20 časova, za kada je zakazan možda i odlučujući okršaj sa Švajcarskom.

Danas jedino nisu trenirali golman Vladimir Stojković i vezista Luka Milivojević, prenose srpski mediji, budući da su bili na terapiji oporavka posle jučerašnje naporne utakmice na ‘Kosmos areni’.

Međutim, nikakvog straha nema da bi mogli da propuste naredni meč i već od sutra se očekuju na treningu zajedno sa ostatkom tima.

Tim Mladena Krstajića do dana utakmice neće ići iz Svetlogorska, jer se meč drugog kola igra nedaleko od baze reprezentacije, u Kalinjingradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter